اخبار و رویدادها: کسب عنوان اثر شایسته تقدیر کتاب توسط عضو هیات علمی دانشگاه

کسب عنوان اثر شایسته تقدیر کتاب توسط عضو هیات علمی دانشگاه
چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۶- ۱۴:۳۷:۵۰

دو عنوان کتاب از آقای دکتر بهزاد تخم چی عنوان اثر شایسته تقدیر در سی و پنجمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران را دریافت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، صبح روز چهارشنبه ۱۸ بهمن‌ماه و طی مراسمی با حضور دکتر حسن روحانی، رئیس جمهوری در تالار وحدت در تهران، برگزیدگان سی و پنجمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و نیز بیست و پنجمین دوره جایزه جهانی کتاب سال، معرفی و از آنان تجلیل شد.

در این مراسم که در سه بخش آثار برگزیده، آثار شایسته تقدیر و  آثار برگزیده بیست و پنجمین دوره جایزه جهانی کتاب سال، برگزار شد، دو کتاب دکتر تخم چی دانشیار دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه در جمله آثار شایسته تقدیر شناخته شدند.

یکی از این آثار کتاب کاربردی در حوزه مواد و معدن تحت عنوان «ترکیب اطلاعات، رویکردی نوین جهت تصمیم گیری در زمین شناسی، مهندسی معدن، و نفت» مولفان: بهزاد تخم چی، محمد لطفی، حمید صیفی و مریم سادات حسینی و دیگر اثر در بخش علوم خالص و در حوزه زمین شناسی تحت عنوان «شکستگی در سنگ»، مولفان: حسین معماریان و بهزاد تخم چی موفق به دریافت جایزه اثر شایسته تقدیر شدند.

کلمات کلیدی: #بهزاد تخم چی #معدن #کتاب سال 96 #شایسته تقدیر