اخبار و رویدادها: قابل توجه دانشجویان متقاضی وام ضروری (مهلت درخواست تا 96/11/7)

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام ضروری (مهلت درخواست تا 96/11/7)
سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶- ۱۵:۳۷:۳۴

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام ضروری (مهلت درخواست تا 96/11/7)

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام ضروری (ویژه دکتری) در نیمسال دوم 96

« اطـلاعیـه»

قابل توجه دانشجویـان متقاضـی وام ضـروری (ویژه دکتری) در نیمسال دوم 96

به اطلاع دانشـجویـان دکتـری دوره روزانه می‌رساند، جهت درخواست وام ضـروری ویـژه دکـتری می توانند از تاریخ 96/11/3 لغایت 96/11/7 طبق شرایط ذیل به سامانه خدمات دانشجویی به آدرس: http://stu.shahroodut.ac.ir مراجعه و فرم تقاضای وام مذکور را دریافت و بعد از تکمیل به همراه (فاکتور و مستندات هزینه رویداد مربوطه) به اداره رفاه دانشجویی ارائه نمایند.

شرایط وام گیرندگان :

1-     مبلغ وام ضروری ویژه دکتری 30/000/000 ریال می باشد و دانشجویان دکتری واجد شرایط  صرفاً یکبار در طول دوره تحصیلی می توانند از آن بهره مند شوند.

2- دانشجویان می بایست فاقد بدهی معوقه و یا جریمه دیرکرد از صندوق رفاه دانشجویان باشند.

3-دانشجویانی که در سنوات مجاز ( 8 نیمسال) هستند می توانند از وام مذکور استفاده نمایند.

4- با عنـایت به عدم پرداخت وام ضـروری ویژه دکتـری در نیمسال اول 97-96 از طرف صندوق رفـاه، اولـویت با دانشجـویانی می باشد که در نیمسال اول 97-96 تقاضای وام خود را تکمیل  و به اداره رفاه دانشگاه، تحویل نموده اند.

5- دانشجویانی که در ابتدای ترم اول 96 مدارک وام ضروری ویژه خود را تحویل اداره رفاه نموده اند، نیازی به تقاضای مجدد نمی باشد.

اداره رفاه دانشجویی

96/11/3