اخبار و رویدادها: انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان دانشمند یك درصد برتر دنیا

انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان دانشمند یك درصد برتر دنیا
سه شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۶- ۱۴:۲۲:۱۳

انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان دانشمند یك درصد برتر دنیا

بر اساس آخرین فهرست اعلامی پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) دكتر محمدحسین احمدی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود در لیست پژوهشگران یک درصد برتر دنیا قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی نامه ای از سوی علی گزنی معاون پژوهش و فناوری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، دكتر محمدحسین احمدی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه، براساس آخرین فهرست اعلامی پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز  (ISI-ESI)كه هر دو ماه یكبار براساس آخرین تحولات در شبكه علم بین الملل روزآمد می‌شود، در لیست پژوهشگران یک درصد برتر دنیا قرار گرفت.

دکتر احمدی با بیش از 100 مقاله ISI و علمی پژوهشی، عضویت در هیئت تحریریه سه نشریه بین المللی با نمایه، دارا بودن شاخص بهره وری و تاثیرگذاری(h_index)  علمی27 و همچنین تعداد ارجاعات و استنادهای صورت گرفته به پژوهشهای ایشان در شاخه مهندسی به این مهم دست یافته است.

روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار را به ایشان و جامعه علمی دانشگاهی تبریک می گوید.