اخبار و رویدادها: انتخاب عضو هیات علمی دانشکده مکانیک بعنوان دانشمند برتر 1% ISI دنیا

انتخاب عضو هیات علمی دانشکده مکانیک بعنوان دانشمند برتر 1% ISI دنیا
سه شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۶- ۱۴:۱۱:۵۶

انتخاب عضو هیات علمی دانشکده مکانیک بعنوان دانشمند برتر 1% ISI دنیا

جناب آقای دکتر محمدحسین احمدی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک به عنوان تنها دانشمند برتر 1% ISI از دانشگاه صنعتی شاهرود انتخاب گردیدند.

جناب آقای دکتر محمدحسین احمدی عضو محترم هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک از گروه تبدیل انرژی به عنوان تنها دانشمند برتر 1% ISI مهندسی از دانشگاه صنعتی شاهرود انتخاب گردیدند. در نامه ارسالی از سوی معاون محترم پژوهشی ISC در مورد معرفی جناب دکتر احمدی آمده است:
"جناب آقای دکتر علی دستفان
معاون محترم پژوهشی دانشگاه صنعتي شاهرود
با سلام
فهرست روزآمد شده پژوهشگران یک درصد برتر آن سازمان محترم مبتنی بر پایگاه شاخص های اساسی علم ISI-ESI به شرح زیر حضورتان ارسال می گردد. روش شناسی نیز پیوست می باشد.
Ahmadi, Mh
Engineering
با احترام
گزنی
معاون پژوهش و فناوری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام"

دانشکده مهندسی مکانیک این موفقیت بسیار چشمگیر را حضور محترم عضو هیات علمی دانشکده جناب آقای دکتر محمدحسین احمدی، دانشکده مهندسی مکانیک و دانشگاه صنعتی شاهرود تبریک عرض کرده و آرزوی موفقیت روزافزون برای ایشان و تمام اعضای هیات علمی دانشکده را دارد.