اخبار و رویدادها: بازدید هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود از حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان

بازدید هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود از حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان
شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۶- ۰۸:۱۷:۰۹

هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود از حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان این دانشگاه بازدید نموند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دکتر محمد مهدی فاتح رئیس دانشگاه به همراه اعضای هیأت رئیسه در روز چهارشنبه 8 آذرماه جاری از حوزه علوم اسلامی بازدید و با اساتید و دانشجویان این حوزه دیدار وگفتگو نمودند.

photo_۲۰۱۷-۱۲-۰۲_۱۵-۳۳-۳۳

photo_۲۰۱۷-۱۲-۰۳_۰۸-۴۷-۴۸

حجت الاسلام والمسلمین آقای میرباقری مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان  ضمن ارائه گزارش عملکرد حوزه با بیان اینکه درحال حاضر حدود 170 دانشجو دراین حوزه به کسب علوم می پردازند گفت: این تعداد از بین 230 نفرثبت نام کننده بعد از مصاحبه وگزینش انتخاب شده اند.

photo_۲۰۱۷-۱۲-۰۲_۱۵-۳۳-۳۱

photo_۲۰۱۷-۱۲-۰۲_۱۵-۳۳-۳۰

میرباقری در این بازدید به اخذ مجوز حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان توسط دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان اولین شهرستان خارج از مرکز استان تاکید نمود.

ایشان با اشاره به اینکه جامعه سازی و تربیت نیرو در زمینه علوم انسانی و اسلامی از جمله اهداف اصلی این حوزه می باشد افزود: دانشجویانی که دراین حوزه به کسب علوم می پردازند می توانند یک دوم واحد هایی پاس شده خودرا  با دروس عمومی تطبیق دهند، به این معنی که هر4 واحد به صورت 2 واحد محسوب گردد.

photo_۲۰۱۷-۱۲-۰۲_۱۵-۳۳-۲۷