اخبار و رویدادها: برگزاری عید بیعت در دانشكده مهندسی كشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری عید بیعت در دانشكده مهندسی كشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۸ آذر ۱۳۹۶- ۰۷:۴۳:۵۱

برگزاری عید بیعت در دانشكده مهندسی كشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود

به همت شورای فرهنگی دانشكده مهندسی كشاورزی و با همكاری بسیج دانشجویی شهید باقری دانشگاه صنعتی شاهرود، مراسم عید بیعت به مناسبت آغاز امامت حضرت بقیه الله العظم امام زمان )عج( در این دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به مناسبت آغاز امامت حضرت بقیه الله العظم امام زمان(عج) و به همت شورای  فرهنگی دانشكده مهندسی كشاورزی و همكاری بسیج دانشجویی شهید باقری این دانشگاه مراسم عید بیعت صبح روز سه شنبه 7 آذر ماه سال جاری در محل این دانشكده برگزار گردید.

photo_۲۰۱۷-۱۱-۲۹_۱۵-۰۵-۱۰

در ابتدای این مراسم دكتر عامریان ریاست دانشكده مهندسی كشاورزی دانشگاه ضمن خوش آمد گویی به حضار در خصوص اهمیت پر بار نمودن مراسم های مذهبی و فرهنگی در دانشگاه به بیان توضیحات مختصری پرداخت.

photo_۲۰۱۷-۱۱-۲۹_۰۶-۱۴-۱۷

در ادامه با حضور گروه موزیك ارتش، پرچم مزین به نام حضرت صاحب الزمان (عج)كه در حرم امام حسین(ع) متبرك گردیده بود با تشریفات رسمی توسط نیروهای دژبان لشگر به احتزاز در آمد. در پایان حجت الاسلام و المسلمین فندرسكی مسئول محترم نهاد رهبری در دانشگاه نیز مرتبط با مناسبت مراسم به ایراد سخنرانی پرداخت.