اخبار و رویدادها: هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود جایزه دكتر كاظمی آشتیانی را دریافت نمود.

هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود جایزه دكتر كاظمی آشتیانی را دریافت نمود.
شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۶- ۱۰:۱۲:۱۶

دكتر محسن رضوانی هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به كسب جایزه دكتر كاظمی آشتیانی گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، طی نامه ای از سوی معاون دفتر امور بین الملل بنیاد ملی نخبگان بر اساس مفاد آیین نامه (شناسایی و پشتیبانی از دانش آموختگان برتر دانشگاهی) و حسب بررسی فعالیت های نخبگانی دكتر محسن رضوانی عضو هیات علمی این دانشگاه در طول دوران تحصیل، جایزه دكتر كاظمی آشتیانی بنیاد ملی نخبگان به ایشان اعطا گردید.

همچنین دانش آموخته برتر حداكثر دو سال پس از برگزیده شدن فرصت لازم جهت بهره مندی از تسهیلاتی از جمله اعطای راتبه پژوهش به مبلغ 200 میلیون ریال و اعطای جایزه فرهنگی-رفاهی شامل وام خرید، ساخت مسكن و هدیه ازدواج را دارد. لازم به ذكر است استفاده از تسهیلات حمایت از استادیاران جوان فرصت مناسبی را جهت ارتقا فعالیت های علمی و خدمت به نظام جمهوری اسلامی فراهم می آورد.