اخبار و رویدادها: برگزاري نشستي با همياران خبري دانشگاه صنعتي شاهرود

برگزاري نشستي با همياران خبري دانشگاه صنعتي شاهرود
چهارشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۶- ۱۴:۵۶:۳۶

با توجه به اهميت انعكاس اخبار از سوي روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود نشستي با همياران خبري اين دانشگاه برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، با توجه به اینكه روابط عمومی به نوعی پل ارتباطی مردم و سازمان و جایگاه دریافت و انتقال اطلاعات است كه درون و برون دستگاه را به هم پیوند می دهد، نشستی پیش از ظهر روز سه شنبه 23 آبان ماه 96 با حضور همیاران خبری این دانشگاه در محل سالن اجتماعات كوثر برگزار گردید.

IMG_0076

در ابتدای این نشست دكتر حمید آقاجانی مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه ضمن ابراز همدردی با خانواده های داغدار غرب كشور در حادثه زلزله اخیر و تسلیت ایام شهادت و عزاداری پیش رو، با بیان اهمیت و جایگاه روابط عمومی در یك سازمان به گسترش دانشگاه در طول سالیان گذشته و احساس نیاز در خصوص بهره مندی از همیاری رابطین خبری تاكید نمود و گفت: با توجه به اینكه در فضای رقابتی عصرجدید، خوشنامی، هویت و اعتبار از اهمیت ویژه ای برخوردار است و گسترش خوشنامی دانشگاه و خنثی سازی شایعات، انعكاس پیشرفت ها، توانمندی ها، امكانات و فعالیت های علمی-پژوهشی، فرهنگی، ورزشی و ...از وظایف روابط عمومی است، ما نیز با اقدامات مرتبط در راستای تحقق اقتدار دانشگاه گام برخواهیم داشت.

IMG_0034

در ادامه این نشست كارشناسان روابط عمومی دانشگاه به منظور شناخت بیشتر در خصوص نحوه ارتباط گیری با این حوزه به بیان نكاتی پرداختند. در پایان نیز از زحمات مهدی بیاری از دانشكده مهندسی كشاورزی، سید مهدی آقایان از دانشكده فیزیك، منصور رضایی از دانشكده مهندسی برق و رباتیك و عالیه كیوانلو از دانشكده مهندسی عمران به واسطه همراهی دوسویه با روابط عمومی تقدیر و تشكر به عمل آمد.

IMG_0060

IMG_0058