اخبار و رویدادها: برگزاری دوره عملی آموزشی در پردیس آموزشی معدن دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری دوره عملی آموزشی در پردیس آموزشی معدن دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۶- ۱۰:۱۶:۱۲

دوره عملی آموزش مدیریت ریسك در ایمنی و بهداشت حرفه ای معدن كاری در پردیس آموزشی معدن دانشگاه صنعتی شاهرودبرگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دوره عملی آموزش مدیریت ریسك در ایمنی و بهداشت حرفه ای معدن كاری با حضور بیش از 30 نفر از مدیران،  كارشناسان ایمنی، بهداشت،  كارشناسان بهره برداری ایمیدرو، شركت تهیه و تولید مواد معدنی و معادن زغال سنگ كشور ویژه معادن زغال سنگ از تاریخ 16 لغایت 17 آبان ماه جاری در محل معدن زغال سنگ طزره شاهرود و پردیس معدن آموزشی این دانشگاه برگزار گردید.

photo_۲۰۱۷-۱۱-۰۹_۰۸-۵۸-۵۴

پرفسور سیگفرید زون مدیر گروه ایمنی دانشگاه بوخوم آلمان و والف گانگ تراود مدیر پیشین معادن زغال سنگ آلمان به عنوان مدرسان عملی این دوره آموزشی بوده اند.

photo_۲۰۱۷-۱۱-۰۹_۰۸-۵۸-۴۴

photo_۲۰۱۷-۱۱-۰۹_۰۸-۵۸-۲۱

لازم به ذكر است این دوره با دو بخش نظری و عملی همراه بوده كه در بخش نشظری طی روزهای سیزدهم لغایت پانزدهم آبان ماه 96 موضوع «مدیریت ریسك در ایمنی و بهداشت حرفه ای معدنكاری»  توسط یورگن كریشمن رئیس دانشگاه بوخوم در محل سالن اجتماعات ایمیدرو  برگزار شد.