اخبار و رویدادها: انتصاب اولین مدیر گروه خانم در دانشگاه صنعتی شاهرود

انتصاب اولین مدیر گروه خانم در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۶- ۰۹:۵۴:۲۲

دكتر زهرا گنجی نوروزی به انتخاب شورای گروه و حكم رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان مدیر گروه آب و خاك دانشكده كشاورزی این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دكتر زهرا گنجی نوروزی به انتخاب شورای گروه و حكم رئیس دانشگاه به عنوان مدیر گروه آب و خاك دانشكده كشاورزی این دانشگاه منصوب گردید.

گنجی دارای مدرك دكتری تخصصی در رشته سازه های آبی از دانشگاه تربیت مدرس تهران،  اولین خانمی است كه از بدو تاسیس دانشگاه صنعتی شاهرود تاكنون عهده دار سمت مدیر گروهی شده است. ایشان  مقطع كارشناسی و كارشناسی ارشد خود را در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین با كسب رتبه اول سپری نمود و با شركت در كنكور دكتری سال 85 با كسب رتبه دو جهت ادامه تحصیل در این مقطع به دانشگاه تربیت مدرس راه یافت و در تابستان 1391 فارغ التحصیل شد. ایشان از مهر ماه 1391 در دانشكده كشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان عضو هیات علمی با مرتبه استادیاری مشغول به كار است.