اخبار و رویدادها: كسب عنوان نایب قهرمانی مسابقات جهانی كاپ آزاد جودو توسط دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود

یکشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۶- ۱۴:۲۰:۵۰

دنیا آقایی دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود موفق به كسب عنوان نایب قهرمانی مسابقات جهانی كاپ آزاد جودو در قرقیزستان گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دنیا آقایی دانشجوی تربیت بدنی این دانشگاه به عنوان كاپیتان تیم ملی بزرگسالان جمهوری اسلامی ایران موفق به كسب عنوان نایب قهرمانی مسابقات جهانی كاپ آزاد جودو در قرقیزستان گردید.آقایی مدت 12سال عضو تیم ملی جودو بوده است و هم اكنون به عنوان اولین بانوی ایرانی در رنكینگ دنیا جای دارد.

photo_۲۰۱۷-۰۹-۲۴_۱۶-۴۰-۲۵