اخبار و رویدادها: فارغ التحصیلی دانشجوی دكتری مهندسی برق- قدرت دانشگاه صنعتی شاهرود

فارغ التحصیلی دانشجوی دكتری مهندسی برق- قدرت دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۶- ۰۹:۰۲:۱۲

فارغ التحصیلی دانشجوی دكتری مهندسی برق- قدرت دانشگاه صنعتی شاهرود

دانشجوی دكتری مهندسی برق-قدرت دانشگاه صنعتی شاهرود از رساله خود تحت عنوان "طراحی و تحلیل عملكرد موتور سنكرون هیسترزیس آهنربای دائم نوع تخت" دفاع كرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، علی بهنیافر دانشجوی دكتری مهندسی برق-قدرت از رساله خود در روز چهارشنبه 8 شهریور ماه جاری به راهنمایی دكتر دارابی هیات علمی گروه برق-قدرت تحت عنوان "طراحی و تحلیل عملكرد موتور سنكرون هیسترزیس آهنربای دائم نوع تخت" در حضور داوران دكتر اصیلی و دكتر قاضی به ترتیب از دانشكده های برق و فیزیك این دانشگاه و دكتر علی نژاد از دانشكده برق دانشگاه سمنان دفاع نمود.

در این پژوهش یك ساختار جدید ماشین الكتریكی ارائه شده است كه می تواند مسئله راه اندازی موتورهای مغناطیس دائم را مرتفع نماید و لرزش ماشین را در شرایط عملكرد حالت دائمی كاهش دهد. این ساختار جدید همچنین بهره موتورهای هیسترزیس را افزایش و نوسانات سرعت فركانس پایین آن را كاهش می دهد. امید است معرفی این ساختار جدید زمینه های تحقیقات گسترده ای را برای محققین دیگر بگشاید.

لازم به ذكر است چاپ دو مقاله علمی- پژوهشی و ثبت اختراع از جمله دستاوردهای پژوهش فوق می باشد.