اخبار و رویدادها: اردوی فرهنگی و تفريحی ويژه دانشجويان جديدالورود دانشگاه صنعتی شاهرود

اردوی فرهنگی و تفريحی ويژه دانشجويان جديدالورود دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۶- ۰۹:۳۶:۵۳

اردوی فرهنگی و تفريحی ويژه دانشجويان جديدالورود دانشگاه صنعتی شاهرود

اردوی فرهنگی و تفریحی ویژه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه صنعتی شاهرود به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اردوی فرهنگی و تفریحی ویژه دانشجویان جدیدالورود طبق دو سال گذشته در روز متوالی ۲۰ مهر ماه جاری ویژه دانشجویان پسر و ۲۱ مهر ماه 96 ویژه دانشجویان دختر در پردیس معدن آموزشی دانشگاه برگزار خواهد شد.

سرگرمی های متنوع ورزشی و تفریحی، حضور غرفه های دانشجویی جهت معرفی كانون های فرهنگی و هنری، انجمن های علمی و تشكّل ها، توزیع هدیه دانشگاه به دانشجویان جدید الورود و صرف ناهار از جمله برنامه های این اردوی فرهنگی و تفریحی می باشد.

لازم به ذكر است به همراه داشتن كارت دانشجویی جهت پذیرش دانشجویان در این اردو الزامی است و زمان حركت راس ساعت ۹ صبح روز های مشخص شده در محل سردر پردیس مركزی و خوابگاه های دانشجویی خواهد بود.

دانشجویان گرامی میتوانند جهت شركت در این برنامه فرهنگی، نام، نام خانوادگی و شماره دانشجویی خود را به شماره ۲۰۰۰۳۸۰۳ پیامك نمایند.