اخبار و رویدادها: فارغ التحصيلي دانشجوي دكتري مهندسي عمران دانشگاه صنعتي شاهرود

فارغ التحصيلي دانشجوي دكتري مهندسي عمران دانشگاه صنعتي شاهرود
دوشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۶- ۱۵:۱۹:۵۱

دانشجوي دكتري مهندسي عمران دانشگاه صنعتي شاهرود از رساله خود تحت عنوان « مدلسازي عددي انفجار در خاك هاي دانه اي » دفاع كرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، بهنام كريمي دانشجوي دكتري مهندسي عمران ورودي سال  90  گرايش ژئوتكنيك دانشگاه، از رساله خود در روز يكشنبه 16 شهريور ماه جاري به راهنمايي دكتر رضا نادري تحت عنوان « مدلسازي عددي انفجار در خاكهاي دانه اي » در حضور داوران دكتر عبدالحسين حداد، دكتر سيد مهدي توكلي، دكتر وحيد رضا كلاتجاري دفاع نمود.

در اين رساله اثر انفجار روي سطح زمين و چاله انفجار در خاكهاي دانه اي بررسي گرديده است، جهت بررسي اين پديده در خاك از روش عددي بدون شبكه هيدروديناميك ذرات هموار استفاده شده و بدين منظور كد مربوطه برنامه نويسي شده است و با استفاده از كد فوق مثالهايي در خاك يك لايه، دو لايه و شبه اي خاكي حل گرديده است.

لازم به ذكر است تاكنون تعداد 3 مقاله علمي پژوهشي از اين رساله به چاپ رسانده است.