اخبار و رویدادها: دانشجویان ورودی 92 مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شاهرود فارغ التحصیل گردیدند.

دانشجویان ورودی 92 مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شاهرود فارغ التحصیل گردیدند.
دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۶- ۰۷:۴۸:۴۳

دانشجویان ورودی 92 مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شاهرود فارغ التحصیل گردیدند.

سالن اجتماعات معاونت پژوهشی دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان جشن فارغ التحصیلی دانشجویان ورودی 92 مهندسی عمران دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، جشن فارغ التحصیلی دانشجویان مهندسی عمران ورودی 92 دانشگاه روز سه شنبه 14 شهریور ماه جاری با حضور رئیس دانشكده، مدیران گروه، اعضای هیات علمی، مدیر انجمن علمی و خانواده دانشجویان در محل سالن اجتماعات معاونت پژوهشی این دانشگاه برگزار گردید.

DSC_0221

در این جشن دكتر احمد احمدی رئیس دانشكده مهندسی عمران ضمن گرامیداشت اعیاد و تبریك اتمام موفقیت اولین مقطع تحصیلات عالی دانشجویان بیان كرد: فارغ التحصیلی به معنای اتمام علم آموزی نمی باشد و یك دانشجو موفق بعد از هر مقطع تحصیلی باید دنبال كننده علم باشد و در تمام مراحل زندگی شخصی و حرفه ای از فراگیری علم و دانش غفلت نكند.

در این مراسم با اجرای برنامه های متنوع  بعد از قرائت سوگند نامه مهندسی، لوح تقدیری به رسم یاد بود به كلیه دانشجویان حاضر اهداء گردید.