اخبار و رویدادها: ارتقای مرتبه علمي اعضاي هيأت علمي

ارتقای مرتبه علمي اعضاي هيأت علمي
شنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۶- ۱۱:۲۵:۲۸

ارتقای مرتبه علمي اعضاي هيأت علمي

هیات ممیزه دانشگاه با ارتقای دكتر حمید هراتي زاده به استادی، دكتر امین روشندل کاهو و دكتر حسین توكلی عنبران به دانشياری موافقت نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، چهل و سومین و چهل و چهارمین جلسه هيات مميزه دانشگاه روز پنجشنبه 22 تیر ماه جاری با حضور کلیه اعضای هيأت مميزه دانشگاه برگزار شد.

دکتر فاتح رییس دانشگاه با اشاره به درخواست دانش آموختگان برای اشتغال، مصوبات هیات امنا در سال ۹۵ و تصویب برنامه اشتغال فراگیر در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به ضرورت حرکت دانشگاه به سوی دانشگاه کارآفرین پرداخت و اقدامات زیرساختی و فعالیت های کارآفرینی را تشریح نمود. وی بر جهت دهی فعالیت های پژوهشی در شیوه نامه ارتقا برای توسعه کارآفرینی  تاکید نمود.

طی اين دو جلسه پرونده ارتقاء و تجدیدنظر 7 نفر از اعضای هيأت علمی و بررسی احتساب سنوات همکاران مورد بحث، بررسی کارشناسی و تبادل نظر قرار گرفت و با ارتقای سه نفر از اعضای هیات علمی موافقت به عمل آمد.

دکتر ناصر گودرزی دبیر هیات ممیزه دانشگاه در گزارشی به روابط عمومی افزود: هیات ممیزه دانشگاه با ارتقای دكتر حمید هراتي زاده عضو هيأت علمی دانشكده فيزيك و مهندسی هسته ای از مرتبه دانشیاری به  استادی،  دكتر امین روشندل کاهو عضو هيأت علمی دانشكده معدن، نفت و ژئوفيزيك و دكتر  حسین توكلی عنبران عضو هيأت علمي دانشكده فيزيك و مهندسی هسته ای از مرتبه استادیاری به دانشياری موافقت نمود.

روابط عمومی دانشگاه ارتقای مرتبه علمی همكاران گرامی را تبريك گفته و برای همه دوستانی كه برای ارتقاء و پيشرفت دانشگاه تلاش مي كنند توفيق روزافزون از ايزد يكتا آرزومند است.