اخبار و رویدادها: پردیس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود مورد توجه اساتید ایتالیایی

پردیس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود مورد توجه اساتید ایتالیایی
شنبه ۳ تیر ۱۳۹۶- ۰۹:۲۹:۰۰

پردیس  معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود مورد توجه اساتید ایتالیایی

اساتيد دانشگاه ها و محققين موسسه نشنال جئوگرافيك ايتاليا طی بازدیدی با ظرفيت ها، امکانات و فضاهاي علمي پردیس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، اساتيد دانشگاه ها و محققين موسسه نشنال جئوگرافيك ايتاليا روز جمعه 2 تیر ماه جاری با حضور در پردیس معدن آموزشی دانشگاه از ظرفيت ها، امکانات و فضاهای علمی این مجموعه بازدید نمودند.

محققان نشنال جئوگرافیک اهداف این موسسه را تشویق مردم در راستای علاقه‌مند کردن آنان برای توجه و مواظبت از سیاره‌شان ذکر کردند و افزودند: بنیاد نشنال جئوگرافی توسط ۲۳ عضو هیئت مدیره متشکل از گروهی از معلمان برجسته، دانشمندان، مقامات سابق دولتی و طرفداران محیط زیست اداره می‌گردد که می تواند ظرفیت خوب علمی برای دانشگاه‌های از جمله دانشگاه صنعتی شاهرود باشد.

DSC03234

در ادامه این بازدید بخش های مختلف مجموعه معدن آموزشی با توضیحات مطرح شده از سوی اساتید دانشگاه صنعتی شاهرود مورد توجه ویژه اساتید دانشگاه ها و محققين موسسه نشنال جئوگرافيك ايتاليا قرار گرفت.

DSC03075