اخبار و رویدادها: رئيس دانشگاه صنعتی شاهرود از مركز رشد اين دانشگاه بازديد نمود.

رئيس دانشگاه صنعتی شاهرود از مركز رشد اين دانشگاه بازديد نمود.
دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۶- ۱۴:۳۴:۵۱

رئيس دانشگاه صنعتی شاهرود از مركز رشد اين دانشگاه بازديد نمود.

رئيس دانشگاه صنعتی شاهرود طي بازديدی از بخش های مختلف مركز رشد و فناوري های نوين اين دانشگاه ديدن نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، پيش از ظهر روز دوشنبه 22 خرداد ماه جاری دكتر فاتح رئيس دانشگاه، دكتر دستفان معاون پژوهشی و دكتر آقاجاني مشاور و رئيس دفتر رياست، روابط عمومی و امور حقوقی از بخش های مختلف مركز رشد و فناوری های نوين اين دانشگاه بازديد نمودند.

bazdid (33)

دكتر محمد مهدی فاتح رئيس دانشگاه صنعتی شاهرود در اين بازديد ضمن تاكيد بر اهميت اشتغال زايی دانشجويان و ايجاد مراكز كارآفرينی و دانش آموختگان، از تشكيل مركز رشد و فناوری های نوين در محل پرديس مهندسی و فناوری های نوين دانشگاه با همكاري پارك علم و فناوری استان سمنان ابراز خرسندي كرد و افزود: اميدواريم با بستر ايجاد شده و استفاده از الگوهای موفق شاهد تشكيل و رشد شركت های دانش بنيان باشيم و دانشگاه در اين خصوص پشتيبانی لازم از اين شركت ها را در دستور كار خود دارد.

دكتر فاتح با بيان اينكه مهمترين قسمت آموزش مراكز كارآفرينی و دانش آموختگان است، عنوان نمود: براي كمك به دانش آموختگان ارتباط دو سويه ای بين دانشگاه ها، شركت ها و دانشجويان نياز است كه سبب پيشرفت و رفع مساله بيكاری نيز خواهد شد.

دكتر محمودی رئيس مركز رشد فناوري هاي نوين دانشگاه و همچنين دكتر هراتي زاده فناور با تجربه دانشگاه و مدير عامل شركت نانوشات در ابتدا اين بازديد به بيان توضيحات مختصري از اين مجموعه پرداختند. در ادامه از شركت نانوشات، نانوفناوران ميناب طوس، توليد ريس فك پنبه اي، سولار كار، پرتو تجهيز بعثت، دانش صنعت شاهوار، آب پژوهان راهوار كوير، آويزه بنيان، سامانه حافظ راه (سحر)، نوآوران الكترونيك آدر سامه و شركت شهاب شناسايی هوشمند الگوهای بصری كه در اين مجموعه مستقر بودند بازديد و در خصوص مراحل كار شركت ها، در خواست ها، امكانات مورد نياز بحث وتبادل نظر صورت گرفت.

رئيس دانشگاه صنعتی شاهرود با دقت و تمركز بر پيشنهادات مطرح شده از سوی مسئولين شركت های فوق الذكر در خصوص همكاری در حيطه اختيارات دانشگاه تاكيد نمود و اظهار اميدواری كرد كه در آينده ای نزديك شاهد موفقيت و پيشرفت بيشتر اين مجموعه باشيم.