اخبار و رویدادها: جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشكده فیزیك و مهندسی هسته ای

جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشكده فیزیك و مهندسی هسته ای
شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶- ۱۴:۲۷:۲۲

جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشكده فیزیك و مهندسی هسته ای

مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی سال 1392 مقطع كارشناسی و ورودی سال 1394 مقطع كارشناسی ارشد دانشكده فیزیك و مهندسی هسته ای دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی سال 1392 مقطع كارشناسی و ورودی سال 1394 مقطع كارشناسی ارشد دانشكده فیزیك و مهندسی هسته ای این دانشگاه روز یکشنبه 31 اردیبهشت ماه جاری با حضور كلیه اساتید و كارشناسان دانشكده در محل تالار اقاقیا برگزار گردید.

1_1

در ابتدای این مراسم مشاور فرهنگی دانشكده دكتر قاضی ضمن خوش آمدگویی به حاضرین، از همت والای دانشجویان و دانش آموختگان تقدیر و براهمیت ادامه تحصیل تاکید نمود.

Download

پخش كلیپ دانشجویان و مصاحبه با اساتید، اهدای شاخه گل به اساتید، اجرای موسیقی، اهدای تندیس و لوح تقدیر به دانش آموختگان، برش كیك و پذیرایی و در پایان عكس یادگاری از جمله برنامه های جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشكده فیزیك و مهندسی هسته ای این دانشگاه بود.