اخبار و رویدادها: چهارمين همايش سلامت و زندگي شهرستان شاهرود برگزار مي گردد.

چهارمين همايش سلامت و زندگي شهرستان شاهرود برگزار مي گردد.
دوشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۶- ۱۴:۵۰:۴۶

چهارمين همايش سلامت و زندگي شهرستان شاهرود برگزار مي گردد.

چهارمين همايش سلامت و زندگي شهرستان شاهرود با موضوعات اصول تغذيه سالم و رژيم هاي چاقي و لاغري و همچنين سلامت اجتماعي با استراتژي ارتباط موثر در دانشگاه صنعتي شاهرود برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، پنجاه و سومين همايش سلامت و زندگي و چهارمين همايش سلامت و زندگي شهرستان شاهرود، روز سه شنبه 2 خرداد ماه جاري ساعت 17:30 در محل تالار شقايق هاي دانشگاه صنعتي شاهرود با حضور سفيران سلامت برگزار خواهد شد.

در اين همايش دكتر محمد محمدي معاون بهداشت دانشگاه و رئيس مركز بهداشت شاهرود در خصوص اصول تغذيه سالم و رژيم هاي چاقي و لاغري و همچنين معصومه ابراهيمي استاد دانشگاه و جامعه شناس در رابطه با سلامت اجتماعي با استراتژي ارتباط موثر به ايراد سخن مي پردازند.

ضمنا كميته هاي مشورتي سلامت اين همايش همزمان موضوعات خانواده، تربيت بدني و علم تمرين و مامايي را مورد بحث و تبادل نظر قرار مي دهند و به سوالات و دغدغه هاي شركت كتتدگان در همايش پاسخ خواهند داد.

شركت در چهارمين همايش سلامت و زندگي شهرستان شاهرود براي عموم آزاد است.