اخبار و رویدادها: كارگاه يك روزه آموزشي Real Time PCR در دانشگاه صنعتي شاهرود

كارگاه يك روزه آموزشي Real Time PCR در دانشگاه صنعتي شاهرود
سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶- ۱۴:۳۹:۱۴

كارگاه يك روزه آموزشي Real Time PCR  در دانشگاه صنعتي شاهرود

كارگاه يك روزه آموزشي Real Time PCR در ادامه سلسله كارگاه هاي آموزشي مهندسي ژنتيك و بيوتكنولوژي دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتي شاهرود برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، كارگاه يك روزه آموزشيReal Time PCR  در ادامه سلسله كارگاه هاي آموزشي مهندسي ژنتيك و بيوتكنولوژي دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتي شاهرود در روز پنجشنبه 28 ارديبهشت ماه جاري در محل اين دانشكده برگزار مي گردد.

photo_2017-05-17_14-40-42

مباني روش­هاي بيان ژن (كمي و نيمه كمي)، اصول و مباني طراحي پرايمر و نرم افزار مرتبط با آن، چگونگي بهينه سازي شرايط واكنش، مفهوم CT، منحي تكثير و منحي ذوب، روشهاي آناليز داده ها (CTΔΔ، Fold change و ...) و  نحوه ارائه نتايج و رسم گراف ها (Rest و Prism) از جمله محورهاي اين كارگاه مي باشد.

لازم به ذكر است  در اين كارگاه 50% تخفيف براي  دانشجويان در نظر گرفته شده است و  گواهي معتبر به شركت كنندگان حاضر در كارگاه اعطا مي گردد.

علاقه مندان جهت كسب اطلاعات بيشتر مي توانند با شماره تلفن هاي 09120734034  و 02332544021 تماس حاصل فرمايند.