Skip navigation اخبار و رويدادها: كارگاه يك روزه آموزشي Real Time PCR در دانشگاه صنعتي شاهرود
26 ارديبهشت 1396 - 14:39:14
كارگاه يك روزه آموزشي Real Time PCR در دانشگاه صنعتي شاهرود

كارگاه يك روزه آموزشي Real Time PCR در ادامه سلسله كارگاه هاي آموزشي مهندسي ژنتيك و بيوتكنولوژي دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتي شاهرود برگزار مي گردد.
كارگاه يك روزه آموزشي Real Time PCR  در دانشگاه صنعتي شاهرود

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، كارگاه يك روزه آموزشيReal Time PCR  در ادامه سلسله كارگاه هاي آموزشي مهندسي ژنتيك و بيوتكنولوژي دانشكده كشاورزي دانشگاه صنعتي شاهرود در روز پنجشنبه 28 ارديبهشت ماه جاري در محل اين دانشكده برگزار مي گردد.

photo_2017-05-17_14-40-42

مباني روش­هاي بيان ژن (كمي و نيمه كمي)، اصول و مباني طراحي پرايمر و نرم افزار مرتبط با آن، چگونگي بهينه سازي شرايط واكنش، مفهوم CT، منحي تكثير و منحي ذوب، روشهاي آناليز داده ها (CTΔΔ، Fold change و ...) و  نحوه ارائه نتايج و رسم گراف ها (Rest و Prism) از جمله محورهاي اين كارگاه مي باشد.

لازم به ذكر است  در اين كارگاه 50% تخفيف براي  دانشجويان در نظر گرفته شده است و  گواهي معتبر به شركت كنندگان حاضر در كارگاه اعطا مي گردد.

علاقه مندان جهت كسب اطلاعات بيشتر مي توانند با شماره تلفن هاي 09120734034  و 02332544021 تماس حاصل فرمايند.

نويسنده: مسئول روابط عمومی | همه خبرهاي اين نويسنده | همه خبرها| تعداد بازدید کننده ها: 88| تعداد بازدید کننده های امروز: 0