اخبار و رویدادها: بازديد دانشجويان دانشكده مهندسي عمران دانشگاه صنعتي شاهرود از بزرگترين پروژه مترو در خاور ميانه

دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶- ۱۴:۲۹:۵۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشجویان دانشكده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شاهرود روز پنج شنبه 31 فروردین ماه جاری از بزرگترین پروژه مترویی كشور (خط شش مترو تهران) بازدید نمودند.

photo_۲۰۱۷-۰۴-۲۶_۱۰-۲۳-۰۹

بازدید از ایستگاه های در حال ساخت مترو، كارخانه ساخت قطعات پیش ساخته پوشش تونل (Segment)، لینك سه راهی تونل و همچنین مراحل مختلف ریل گذاری در تونل، به سرپرستی دكتر میثم جلالی عضو هیات علمی دانشكده مهندسی عمران و مهندس غلامحسین صادقی، مدیر طرح های عمرانی دانشگاه همراه بود. مترو خط شش تهران از حرم حضرت عبدالعظیم حسنی در جنوب شرقی تهران تا شهرك كن و محله سولقان در شمال غربی تهران و به طول 38 كیلومتر بزرگترین پروژه مترو در خاورمیانه می باشد.

دانشجویان همچنین ضمن بازدید از بخش های مختلف تونل در حال ساخت خط شش مترو تهران، با یكی از پیشرفته ترین دستگاههای تمام مكانیزه حفاری تونل های مترو آشنا شدند.