اخبار و رویدادها: جشنواره غذاي طيبات دانشجويي ويژه خواهران در هفته خوابگاه ها

جشنواره غذاي طيبات دانشجويي ويژه خواهران در هفته خوابگاه ها
شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶- ۰۸:۳۵:۱۲

به مناسبت هفته خوابگاه ها جشنواره غذاي طيبات دانشجويي ويژه خواهران توسط اموردانشجويي دانشگاه صنعتي شاهرود براي دانشجويان برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، اموردانشجویی این دانشگاه جشنواره غذای طیبات دانشجویی را ویژه خواهران در سه بخش پیش غذا، غذای اصلی و دسر در روز یکشنبه 17 اردیبهشت ماه جاری در مجموعه آفتاب خوابگاه هفتم تیر برگزار می نماید.

غذای بومی و محلی با ارزش غذایی بالا، دردسترس و ارزان بودن مواداولیه، کیفیت نهایی و مزه غذا و روش پخت بهداشتی و سالم   از جمله پارامترهای ارزیابی این جشنواره غذایی به حساب می آید.  متقاضیان می توانند جهت شرکت در مسابقه حداکثر تا تاریخ 96/2/13دستور پخت غذای خود را به صورت تایپ شده تحویل دفتر سرپرستی خوابگاه هفتم تیر نمایند .

لازم به ذکر است که در این جشنواره سرویس برگشت به خوابگاه های میرابوطالب و کوثر مهیا می باشد و به کلیه شرکت کنندگان کمک هزینه غذا و ده جلسه استخر رایگان تخصیص خواهد یافت.