اخبار و رویدادها: برگزاري جلسه گفت و شنود رئيس و مديران گروه دانشكده علوم زمين با دانشجويان

برگزاري جلسه گفت و شنود رئيس و مديران گروه دانشكده علوم زمين با دانشجويان
چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۶- ۱۴:۴۱:۴۵

با هدف يادآوري نكات آموزشي و پژوهشي به ويژه موارد مربوط به پايان نامه، جلسه اي با حضور رئيس و مديران گروه ها در دانشكده علوم زمين دانشگاه صنعتي شاهرود با دانشجويان كارشناسي ارشد ورودي مهر 95 اين دانشكده برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، روز دوشنبه 28 فروردين ماه جاري ساعت 10 تا 12 صبح طي جلسه ای رئيس دانشکده علوم زمین دکتر امیدی به همراه مديران گروه در دانشكده علوم زمين اين دانشگاه با دانشجويان كارشناسی ارشد ورودیمهر 95 ديدار و گفتگو كردند. در اين جلسۀ كه با حضور 45 نفر از دانشجويان ارشد ورودی 95 برگزار گرديد نكات آموزشی، پژوهشی مربوط به دوره های تحصيلات تكميلی به ويژه موارد مرتبط به اخذ پايان نامه توسط رئيس و مديران گروه ها يادآوری شد. در اين ديدار همچنين به سوالات مطرح شده توسط دانشجويان در خصوص مسائل و مشكلات پاسخ داده شد و پيشنهادات بيان شده نيز از سویدانشجويان مورد توجه قرار گرفت.

در اين جلسه مقرر گرديد كه سلسله جلساتی به صورت مجزا و منظم برای دانشجويان هر رشته گرايش اين دانشكده برگزار گردد.