اخبار و رویدادها: برگزاري اردوي يك روزه چاه جام ويژه دانشجويان دختر دانشگاه صنعتي شاهرود

برگزاري اردوي يك روزه چاه جام ويژه دانشجويان دختر دانشگاه صنعتي شاهرود
سه شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۶- ۱۰:۰۹:۳۴

برگزاري اردوي يك روزه چاه جام ويژه دانشجويان دختر دانشگاه صنعتي شاهرود

دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه صنعتي شاهرود اردوي يك روزه چاه جام ويژه دانشجويان دختر را برگزار مي نمايد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، اردوي يك روزه چاه جام ويژه دانشجويان دختر در تاريخ پنجشنبه 31 فروردين ماه جاري از سوي دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه برگزار مي گردد. كوير نوردي، شترسواري، درياچه نمك، پياده روي در رمل هاي ماسه اي و موتور سواري از جمله برنامه هاي اين اردوي يك روزه مي باشد.

جهت دادن به برنامه هاي اردويي بر اساس آيات قرآن كريم در زمينه سير و سياحت، ايجاد روحيه خودسازي و اعتماد به نفس در بين نوجوانان و جوانان، ايجاد روحيه و نشاط همراه با تفريحات سالم در زندگي جوانان، ايجاد بستر مناسب براي تمرين يك زندگي دسته‌ جمعي، تقويت حس تعاون و همكاري از طريق سپردن كار و مسئوليت‌ها، آشنايي با دوستان جديد و انس و الفت با آنان، آشنايي با فرهنگ‌هاي بومي شهرها، آشنايي با شخصيت هاي مذهبي، فرهنگي، موثر و تاريخ ساز، آشنايي با اماكن زيارتي، باستاني، سياحتي و فرهنگي، كسب تجربه و مهارت‌هاي زندگي دسته جمعي، ديدن شهر‌هاي جديد، اماكن زيارتي و تفريحي، تقويت روحيه اعتماد به نفس و هم‌ زيستي در شرايط خارج از زندگي معمولي خانوادگي و تقويت روحيه ديني از جمله اهداف دفتر نهاد دانشگاه صنعتي شاهرود در برگزاري اردوهاي دانشجويي است.

شايان ذكر است مهلت ثبت نام اين اردو تا تاريخ سه شنبه 29/1/96 مي باشد. همچنين علاقه مندان مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره 09193750418 تماس حاصل فرمايند.