اخبار و رویدادها: سومين همايش سلامت و زندگي شهرستان شاهرود برگزار مي گردد.

سومين همايش سلامت و زندگي شهرستان شاهرود برگزار مي گردد.
دوشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۶- ۱۵:۳۹:۳۳

سومين همايش سلامت و زندگي شهرستان شاهرود برگزار مي گردد.

سومين همايش سلامت و زندگي شهرستان شاهرود با موضوعات دلگرمي و شادكامي، عوارض كم تحركي و ارائه راهكار، پرسش و پاسخ ديابت و درمان آن در دانشگاه صنعتي شاهرود برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، پنجاهمين همايش سلامت و زندگی و سومين همايش سلامت و زندگی شهرستان شاهرود، روز سه شنبه 5 ارديبهشت ماه جاری ساعت 16 در محل تالار شقايق های دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار خواهد شد.

سخنرانان اين همايش دكتر علی محمد نظری عضو هيات علمی دانشگاه علوم پزشكی و خدمات درمانی شاهرود و همچنين عضو هيات مديره انجمن مشاوره ايران در خصوص دلگرمی و شادكامی در زندگی، دكتر علی يونسيان عضو هيات علمی دانشكده تربيت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود در خصوص عوارض كم تحركي و ارائه راهكار به ايراد سخن می پردازند و دكتر عباس توكليان فوق تخصص غدد و متابوليسم به سوالات طرح شده در موضوع ديابت و درمان آن پاسخ خواهند داد.

ضمنا كميته های مشورتی سلامت اين همايش همزمان موضوعات خانواده، تربيت بدنی و علم تمرين و مامايی را مورد بحث و تبادل نظر قرار مي دهند و به سوالات و دغدغه های شركت كنندگان در همايش پاسخ خواهند داد.

شايان ذكر است شركت در اين همايش برای تمامی علاقه مندان بلامانع است.