اخبار و رویدادها: فرخوان ثبت نام انتخابات انجمن هاي علمي دانشجوي دانشگاه صنعتي شاهرود

فرخوان ثبت نام انتخابات انجمن هاي علمي دانشجوي دانشگاه صنعتي شاهرود
یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۶- ۱۳:۳۰:۱۶

فرخوان ثبت نام انتخابات انجمن هاي علمي دانشجوي دانشگاه صنعتي شاهرود

به همت مديريت انجمن هاي علمي دانشجويي معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه صنعتي شاهرود، انتخابات انجمن هاي علمي دانشجويي در اين دانشگاه برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، مديريت انجمن هاي علمي دانشجويي معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه صنعتي شاهرود با هدف تجربه كار گروهي، آموزش مديريت زمان و برنامه ريزي فعاليت ها و ايجاد زمينه هاي مناسب براي شكوفايي استعداد ها، ثبت نام جهت انتخابات انجمن هاي علمي دانشجويي را از تاريخ 96/1/15 لغايت 96/2/4 در محل دفاتر انجمن هاي علمي دانشجويي برگزار مي نمايد.

ايجاد زمينه‌هاي مناسب براي شكوفايي استعدادها، برانگيختن خلاقيت علمي دانشجويان، دانش‌آموختگان و بهره‌گيري از توانمندي ايشان در تقويت و تحقق فضاي علمي دانشگاه، افزايش مشاركت و رقابت دانشجويان در فعاليت‌هاي علمي، جمعي و نهادينه ساختن اين فعاليت‌ها، حمايت از فعاليت‌هاي علمي دانشجويي و راهنمايي و هدايت دانشجويان در امر آموزش و پژوهش، تقويت و تحكيم پيوندهاي نظام آموزش عالي با بخش‌هاي مختلف جامعه و صنعت، تعميق دانش و بينش علمي دانشجويان با بهره‌گيري از توان علمي اعضاي هيأت علمي دانشگاه‌ها از جمله اهداف فعاليت‌هاي انجمن‌هاي علمي دانشجويي دانشگاه مي باشد.

اين انجمن‌ها از بدو تأسيس خود در سال 1378 به مركزي براي پرورش استعدادهاي علمي- مديريتي، تقويت نشاط علمي و رفع برخي كمبودهاي موجود بر سر راه آموزش‌هاي دانشگاهي تبديل شده است كه عضويت در آن امتيازات و مزاياي از قبيل تخفيف جهت شركت در دوره‌هاي آموزشي، بازديدها و مسابقات برگزار شده توسط انجمن علمي دانشجويي مربوطه، اعطا كمك هزينه شركت در همايش ها، جشنواره ها و نمايشگاهها (مانند نمايشگاه كتاب)، اعطا گواهي سابقه فعاليت، كسب مهارت‌هاي مشاركت و كار تيمي، برنامه ريزي، مديريت زمان، قبول شكست، تعامل و برخورد با ديگران در سطوح متفاوت و .... و همچنين ارتقاء روحيه داوطلبي را دارا مي باشد.