اخبار و رویدادها: انتصاب دكتر علي خالقی به سمت سرپرست پرديس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود

انتصاب دكتر علي خالقی به سمت سرپرست پرديس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۶- ۱۱:۵۰:۰۲

انتصاب دكتر علي خالقی به سمت سرپرست پرديس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود

دكتر علي خالقي طي حكمي از سوي دكتر محمد مهدی فاتح به سمت سرپرست پرديس معدن آموزشي دانشگاه صنعتی شاهرود منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، دكتر علی خالقی طی حكمی از سوی دكتر محمد مهدی فاتح به سمت سرپرست پرديس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود منصوب شد. در بخشي از اين حكم آمده است: با عنايت به بند «الف» ماده «17» و بند «10-هـ» ماده «4» آيين نامه جامع مديريت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و نظر به مراتب تخصص، تعهد و تجربيات ارزنده جنابعالی، به موجب اين ابلاغ به مدت دو سال با حفظ پست سازمانی به سمت سرپرست پرديس معدن آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود منصوب می شويد تا وظايف و امور محوله را با هماهنگی و نظر رئيس دانشگاه به انجام رسانيد. اميد است با استعانت از خداوند متعال در انجام نيكوی امور موفق و مويد بوده و منشا خير و خدمات شايسته شويد. دكتر علي خالقي استاديار دانشكده مهندسي مكانيك گرايش تبديل انرژی دانشگاه صنعتی شاهرود، دانش آموخته دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشگر نمونه سال 1381 است. وی مسئوليت های اجرايی زيادی در كارنامه فعاليت های اجرايی خود داشته است كه از جمله می توان به معاون پژوهشی اداره كل آموزش و پژوهش استانداری خراسان رضوی، مدير كل تعاون استان خراسان شمالی، عضو هيات مديره شركت عمران شهر جديد بينالود (وزارت راه و شهرسازی)، مشاور ارشد مدير عامل صندوق تعاون كشور، عضو شورای برنامه ريزی و توسعه استان خراسان شمالی، عضو اصلی هيات مديره مجتمع كشت و صنعت بهكده رضوی، مشاور مركز تحقيقات راه آهن جمهوری اسلامی ايران اشاره كرد.