اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتي شاهرود ميزبان هفدهمين كنفرانس ديناميك شاره ها

دانشگاه صنعتي شاهرود ميزبان هفدهمين كنفرانس ديناميك شاره ها
سه شنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۶- ۱۱:۴۶:۲۰

دانشگاه صنعتي شاهرود ميزبان هفدهمين كنفرانس ديناميك شاره ها

هفدهمين كنفرانس ديناميك شاره ها به ميزباني دانشكده مهندسي مكانيك دانشگاه صنعتي شاهرود در شهريور ماه جاري برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتي شاهرود، دانشكده مهندسي مكانيك اين دانشگاه افتخار دارد كه با برگزاري هفدهمين كنفرانس ديناميك شاره ها ميزبان بزرگترين گردهمايي اساتيد، پژوهشگران، دانشجويان و صنعتگران اين رشته باشد. هدف اين كنفرانس ايجاد فضايي است كه زمينه تبادل نظر و مشاركت را براي همگان در زمينه هاي مختلف ديناميك سيالات فراهم سازد. كنفرانس ديناميك شاره ها ضمن مطرح كردن مهمترين يافته هاي علمي پژوهشگران، در جهت ارائه راه حل براي مشكلات صنعتي نيز گام برمي دارد. نشست هاي صنعتي و كارگاه هاي آموزشي تخصصي به موازات نشست هاي پژوهشي شكل مي گيرند تا ديدگاه هاي مختلف در كنار هم مطرح شوند. در اين كنفرانس كه در تاريخ ۵ شهريور لغايت ۷ شهريور ۱۳۹۶ توسط دانشگاه صنعتي شاهرود- انجمن فيزيك ايران و با حمايت سازمان هواشناسي كشور و سيويليكا در شهر شاهرود برگزار مي شود از جامعه علمي و صنايع كشور دعوت مي‌گردد تا با حضور اثر بخش خود در اين كنفرانس، به ارتقا و اعتلاي علمي اين كنفرانس، كه خروجي آن ياري كننده صنايع كشور است، كمك نمايند. اميد است تا دستاورد كنفرانس بتواند گره‌گشاي مشكلات علمي كشور در حوزه ديناميك سيالات باشد.

با توجه به اينكه هفدهمين كنفرانس ديناميك شاره ها در دانشگاه صنعتي شاهرود به صورت رسمي برگزار مي گردد، كليه مقالات اين كنفرانس در پايگاه سيويليكا و نيز ISC محتواي ملي نمايه خواهد شد و شركت كنندگان مي توانند با اطمينان كامل، مقالات خود را در اين همايش ارائه نموده و از امتيازات علمي ارائه مقاله كنفرانس با دريافت گواهي كنفرانس استفاده نمايند.

موضوع مقالات اين كنفرانس شامل كليه پژوهش ها در زمينه ي روش هاي نظري، تجربي و محاسباتي در ديناميك شاره ها مي باشد و جريان هاي آرام، جريان هاي متلاطم، پايداري جريان، جريان هاي تراكم ناپذير، جريان هاي تراكم پذير، جريان هاي بيولوژيك، لايه هاي مرزي، شاره هاي غيرنيوتني، جريان هاي با سطح آزاد، جريان هاي دوفازي و چندفازي، جريان هاي همراه با احتراق، جريان هاي رقيق، جريان در محيط هاي متخلخل، ديناميك شاره هاي ژئوفيزيكي (جوي و اقيانوسي)، كاربرد سنجش از دور در مطالعه شاره هاي محيطي، ديناميك شاره هاي زيست محيطي، اثرات شناوري و دوران در جريان، انتقال جرم و گرما، كاربرد شاره ها در مهندسي پزشكي، روش هاي اندازه گيري و كنترل جريان، ديناميك شاره ها در مقياس كوچك (ميكرو و نانو)، ديناميك شاره ها در مهندسي سازه هاي دريايي و مهندسي كشتي، ديناميك شاره ها با اثرات ميدان مغناطيسي والكتريكي، نانوشاره ها، بايو مكانيك، مهندسي بافت از جمله محورهاي هفدهمين كنفرانس ديناميك شاره ها است.

دكتر علي تمايل از دانشگاه MIT با موضوع Microfluidic in biomedical applications، دكتر نيما شكري عضو هيات علمي دانشگاه منچستر انگليس، پروفسور گودرز احمدي از دانشگاه كلاركسون امريكا با موضوع Fluid Mechanics of Particle Transport and Deposition تحت عنوان سخنران كليدي در هفدهمين كنفرانس ديناميك شاره ها حضور خواهند يافت.

علاقه مندان مي توانند جهت ثبت نام در هفدهمين كنفرانس ديناميك شاره ها فرم تكميل شده ثبت نام را در زمان مقرر به صورت الكترونيكي ارسال نمايند و مشروح مقاله خود را در حداقل 6 و حداكثر 10 صفحه A4 تهيه نموده و از طريق پايگاه اينترنتي www.fdc2017.ir تا تاريخ 1 ارديبهشت ماه جاري ارسال كنند. همچنين اعلام پذيرش نهايي مقاله ها 96/4/1 و آخرين مهلت ارسال فرم ثبت نام كنفرانس 96/5/10 مي باشد.