اخبار و رویدادها: برگزاری همایش فرصت ها و چالش های فضای مجازی

برگزاری همایش فرصت ها و چالش های فضای مجازی
یکشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۵- ۱۴:۴۰:۵۷

برگزاری همایش فرصت ها و چالش های فضای مجازی

همایش فرصت ها و چالش های فضای مجازی، با نگاه بومی سازی صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، روز دوشنبه دوم اسفند ماه جاری همایش فرصت ها و چالش های فضای مجازی     ( تلگرام، اینستاگرام، توییتر و ....) با نگاه بومی سازی صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار          می گردد.

حجت الاسلام و المسلمین سید حمید حسینی وردنجانی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تاکید بر ضرورت آشنایی اساتید و کارکنان و خانواده ها با فرصت ها و تهدیدهای فضای مجازی و ضرورت مدیریت این حوزه افزود: امید است دانشگاهیان با حضور در این همایش بر غنای جلسه بیفزایند و با کارکردهای این حوزه به طور نسبی آشنا گردند.