اخبار و رویدادها: نشست وحدت حوزه و دانشگاه در دفتر امام جمعه شهر بسطام

نشست وحدت حوزه و دانشگاه در دفتر امام جمعه شهر بسطام
سه شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۵- ۱۱:۱۰:۳۵

نشست وحدت حوزه و دانشگاه در دفتر امام جمعه شهر بسطام

در راستای  وحدت عملی حوزه و دانشگاه دیداری در روز دوشنبه مورخ 29/09/1395 در محل دفتر امام جمعه شهر بسطام برگزار گردید.

در این نشست که به پیشنهاد دانشکده کشاورزی و با حضور ریاست دانشکده کشاورزی، معاون، مدیران گروه ها، مشاورفرهنگی، کارشناس فرهنگی، مدیر امور اداری دانشکده و امام جمعه شهر بسطام برگزار شد هر یک از شرکت کنندگان به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در خصوص مباحث وحدت حوزه و دانشگاه و راهکارهای همکاری و تعامل مشترک بین حوزه و دانشگاه و بررسی حل مشکلات فرهنگی پرداختند.

دکتر عامریان ریاست دانشکده با اشاره به ضرورت توجه بیش از پیش به مقوله وحدت این دو نهاد اثرگذار جامعه خواستار تداوم این نشست ها و همکاری بیشتر در امور فرهنگی شد و از این دو قشر اثرگذار خواست که تنها به بزرگداشت این روز اکتفا نکنند و شاهد تداوم این نشست ها در طول سال باشند.همچنین پس از ارایه گزارش عملکرد حوزه فرهنگی دانشکده توسط مشاور فرهنگی دکتر میرزایی، امام جمعه محترم بسطام رهنمودهایی ارایه نمودند.