اخبار و رویدادها: معرفی رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد دانشکده معدن دانشگاه صنعتی شاهرود

معرفی رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد دانشکده معدن دانشگاه صنعتی شاهرود
پنج شنبه ۳ تیر ۱۳۹۵- ۱۰:۲۴:۳۴

رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد دانشجویان دانشکده معدن دانشگاه صنعتی شاهرود در سال جاری معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، 11 نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده معدن این دانشگاه موفق به کسب رتبه های تک رقمی و دو رقمی در کنکور دانشگاه های سراسری در سال جاری شده اند.

بنا بر اعلام دانشکده معدن،نفت و ژئوفیزیک دانشکده صنعتی شاهرود، علی سلطانی موفق به کسب رتبه یک فراوری، امین محمدی رتبه سه استخراج معدن و چهار مکانیک و  مهدی بخت نیکو رتبه هشت استخراج معدن و 12 مکانیک سنگ شدند.

همچنین حسین حبیبی رتبه 19 استخراج معدن و 19 مکانیک سنگ، اکرم محمدی 7 مکانیک سنگ و 24 استخراج معدن، محمد ایزد شناس جهرمی 31 استخراج معدن، عاطفه اسمعیلی لیما 38 استخراج معدن، ابوالفضل هفت آبادی 10 اکتشاف معدن، سیمین حسنی 30 اکتشاف معدن، مسعود مبینی 12 ژئوفیزیک و سیدامیر افضلی نیز 25 ژئوفیزیک آزمون کارشناسی ارشد سال جاری دانشگاه های دولتی را از آن خود کرده اند.