اخبار و رویدادها: برگزاری همایش پیاده روی ویژه کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری همایش پیاده روی ویژه کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵- ۱۵:۴۷:۲۳

برگزاری همایش پیاده روی ویژه کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری همایش پیاده روی ویژه کارکنان، اعضاء هیات علمی به همراه خانواده آنها در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  صنعتی شاهرود، دکتر علی حسنی افزود: همایش پیاده روی کارکنان، اعضاء هیات علمی به همراه خانواده آنها، جمعه 24 اردیبهشت ماه به مناسبت اعیاد شعبانیه برگزار می شود.

وی مکان برگزاری این همایش را از ابتدای اردوگاه آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود عنوان کرد و اظهار داشت: اتوبوس برای انتقال شرکت کنندگان به محل برگزاری همایش در ساعت شش و 45 دقیقه صبح از سردرب دانشگاه تدارک دیده شده است.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود اضافه کرد: علاقه مندان شرکت در همایش، آمادگی خود را جهت پیش بینی تدارکات تا پایان روز چهارشنبه 22 اردیبهشت ماه اعلام کنند.

دکتر حسنی در پایان ارتقاء روحیه کارکنان و هیات علمی و افزایش نشاط و شادابی را از مهم ترین اهداف برگزاری این همایش بیان کرد و افزود: در پایان مراسم از شرکت کنندگان تقدیر خواهد شد.

علاقه مندان جهت ثبت نام شرکت در همایش به اطلاعات سردر ورودی پردیس مرکزی دانشگاه مراجعه کنند.