Skip navigation اخبار و رويدادها: برگزاری هفتگی دعای ندبه با موضوع مهدویت در دانشگاه صنعتی شاهرود
19 ارديبهشت 1395 - 15:16:58
برگزاری هفتگی دعای ندبه با موضوع مهدویت در دانشگاه صنعتی شاهرود

مسئول هیات مذهبی فاطمیون دانشگاه صنعتی شاهرود از برگزاری هفتگی دعای ندبه با موضوع مهدویت در محل خوابگاه ها و مسجد این دانشگاه خبر داد.
برگزاری هفتگی دعای ندبه با موضوع مهدویت در دانشگاه صنعتی شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، کیارش خادم افزود: دعای ندبه جمعه هر هفته در محل خوابگاه های خواهران و برادران و مسجد پیامبر اعظم(ص) این دانشگاه با موضوع مهدویت برگزار می شود.

وی تصریح کرد: در جلسات هفتگی دعای ندبه دانشگاه صنعتی شاهرود، حجت الاسلام حسن آقایی یکی از کارشناسان مذهبی درباره موضوع مهدویت سخنرانی می کند.

علاقه مندان می توانند جهت بهره مندی از برکات پرفیض دعای ندبه و توسل صبح جمعه و سه شنبه شب هر هفته در این مجالس معنوی شرکت کنند.

نويسنده: مسئول روابط عمومی | همه خبرهاي اين نويسنده | همه خبرها| تعداد بازدید کننده ها: 105| تعداد بازدید کننده های امروز: 1