اخبار و رویدادها: افتخارآفرینی دانشجویان دانشکده معدن در کنکور دکتری و ارشد 94

افتخارآفرینی دانشجویان دانشکده معدن در کنکور دکتری و ارشد 94
سه شنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۴- ۲۱:۰۴:۲۳

دانشجویان دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک دانشگاه شاهرود در کنکور دکتری و کارشناسی ارشد سال جاری حائز رتبه های برتر شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، پس از اعلام نتایج کنکور دکتری و کارشناسی ارشد  94 توسط سازمان سنجش، تعداد 27 دانشجوی دانشکده  مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک این دانشگاه حائز رتبه های برتر شدند.

در مقطع دکتری، مجتبی توکلی و  متین خالد زاده به ترتیب رتبه های اول و سوم  ژئوفیزیک گرانی سنجی را کسب کردند.

مهدی صادفی نیز  رتبه سه ژئوفیزیک لرزه شناسی، حدیث مرادی، رتبه سه استخراج ، صادق مقدم رتبه چهار ژئوفیزیک الکترومغناطیس، برهان یعقوبی تبار رتبه پنج ژئوفیزیک الکترومغناطیس، مولود رحیم زاده رتبه 5 اکتشاف، کامران ولدی رتبه شش ژئوفیزیک گرانی سنجی، فرید کریمی رتبه شش ژئوفیزیک لرزه شناسی، فرزادغلامیان رتبه هفت ژئوفیزیک گرانی سنجی، زینب جهانبانی رتبه هفت استخراج، مسلم امیدباد رتبه 10 استخراج، محمد رضا آزاد رتبه 10 اکتشاف و یوسف عسگری نژاد هم  رتبه 20 اکتشاف در کنکور دکتری سال 94 را آن خود کردند.

در کنکور کارشناسی ارشد سال جاری هم محمد حسن رجعتی رتبه یک مکانیک سنگ را کسب کرد، محسن چمنت رتبه دو استخراج، رتبه سه فرآوری و رتبه هشت اکتشاف را بدست آورد و میلاد فرشاد حائز رتبه سوم ژئوفیزیک شد.

سعید لله گانی نیز رتبه چهار مکانیک سنگ و رتبه 9 استخراج،  محسن فتاح پور رتبه پنج فرآوری و رتبه پنج اکتشاف، سعید آقایان رتبه چهار فرآوری و رتبه پنج اکشتاف، مهرداد قربانی رتبه هفت مکانیک سنگ و رتبه 11 استخراج، هادی رضایی رتبه هفت ژئوفیزیک، مهدی دستجردی رتبه 14 اکتشاف، میلاد فرهمند یکتا رتبه 19 فرآوری، دانیال کربلایی صالح رتبه 22 اکتشاف،پوریا محمدخانی رتبه 24 ژئوفیزیک و رضا هدایتی هم رتبه 25 مکانیک سنگ در کنکور کارشناسی ارشد سال جاری را آن خود کردند.