اخبار و رویدادها: بررسی نقش اساتید در ایجاد فضای فرهنگی و علمی دانشکده صنایع و مدیریت

بررسی نقش اساتید در ایجاد فضای فرهنگی و علمی دانشکده صنایع و مدیریت
سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴- ۰۸:۵۵:۴۹

بررسی نقش اساتید در ایجاد فضای فرهنگی و علمی دانشکده صنایع و مدیریت

ابعاد مختلف مسائل فرهنگی دانشکده صنایع و مدیریت با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در جمع اعضاء هیات علمی دانشکده صنایع و مدیریت تبیین شد.

با حضور حجت الاسلام و المسلمین فندرسکی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهرود در جمع اعضاء هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت، مسائل و ابعاد مختلف فرهنگی دانشکده تبیین شد.

در این نشست که دوشنبه چهارم خرداد ماه برگزار شد، حجت الاسلام فندرسکی در سخنان خود با استفاده از دیدگاه حضرت امام سجاد (ع) در ارتباط با حق دانشجو نسبت به استاد مطالبی بیان نمود.

همچنین در ادامه اعضاء هیات علمی وضعیت فعلی فرهنگی دانشکده را مورد بررسی قرار داده و راهکارهایی را برای ایجاد محیطی با نشاط و پویا ارائه کردند.