اخبار و رویدادها: برگزاری نشست فرهنگی مسئولان نهاد رهبری با رئیس و اساتید دانشکده فیزیک

برگزاری نشست فرهنگی مسئولان نهاد رهبری با رئیس و اساتید دانشکده فیزیک
دوشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۳- ۱۳:۳۵:۵۶

برگزاری نشست فرهنگی مسئولان نهاد رهبری با رئیس و اساتید دانشکده فیزیک

برگزاری نشست مشترک فرهنگی مسئولان دفتر نهاد مقام معظم رهبری با رئیس و اساتید دانشکده فیزیک

نشست صمیمانه سرپرست و معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهرود با رئیس و اعضای هیأت علمی دانشکده فیزیک و مهندسی هسته ای دوشنبه 26 آبان ماه در سالن جلسات دانشکده فیزیک برگزار گردید.

در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل فندرسکی ضمن بیان دغدغه های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی در دانشگاه، اعضای هیأت علمی را در راستای رشد و  اعتلای فرهنگی دانشگاه و تعمیق معارف دینی به همکاری و مساعدت دعوت کرد.

در ادامه هر یک از اساتید به طرح دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در این زمینه و نیز بیان پاره ای از مسائل و مشکلات پرداختند.