اخبار و رویدادها: ارتقاء مرتبه 4 عضو هیأت علمی دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود

ارتقاء مرتبه 4 عضو هیأت علمی دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۱- ۱۱:۰۰:۱۸

هیأت ممیزه دانشگاه صنعتی شاهرود با ارتقاء مرتبه علمی 4 عضو هیأت علمی دانشکده ریاضی این دانشگاه موافقت کرد.

هیأت ممیزه دانشگاه صنعتی شاهرود در جلسه پنج شنبه 28 دی ماه 91 خود با ارتقاء مرتبه علمی دکتر ابراهیم هاشمی، دکتر کامران شریفی، دکتر محمد آرشی و سید فرخ فروهنده موافقت کرد.

بر این اساس دکتر ابراهیم هاشمی از مرتبه دانشیاری به استادی، دکتر کامران شریفی و دکتر محمد آرشی از مرتبه استادیاری به دانشیاری و سید فرخ فروهنده از مرتبه مربی به مرتبه استادیاری ارتقاء یافتند.

دکتر علی مراد زاده رییس دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن بیان این که علم و معرفت بزرگترین هدیه خدای حکیم و علیم به ابناء بشر و عالمان و معلمان، چراغ های فروزان هدایت بشری هستند، مراتب خوشحالی خود و اعضای هیات رئیسه دانشگاه در خصوص ارتقاء مرتبه علمی اعضای هیأت علمی دانشکده ریاضی را اعلام نمود.

وی اظهار امیدواری کرد، این عزیزان در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) در دستیابی به قله های رفیع علمی و اخلاقی بالاتر و نیز ارتقاء بخشی از اهداف راهبردی دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی موفق و موید باشند.