اخبار و رویدادها: مدیر گروه عمران منصوب شد

مدیر گروه عمران منصوب شد
شنبه ۹ دی ۱۳۹۱- ۱۱:۵۶:۵۹

مدیر گروه عمران منصوب شد

دکتر مهدی عجمی استادیار دانشکده عمران طی حکمی از سوی دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه عمران منصوب گردید.

در این حکم آمده است: « با عنایت به بند «ب» ماده «8» آئین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها ومؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و پیشنهاد ریاست محترم دانشکده عمران به موجب این حکم به مدت دوسال به عنوان مدیرگروه عمران منصوب می‌شوید تا بر اساس آئین نامه فوق  نسبت به انجام وظایف محوله زیر نظر ریاست محترم دانشکده اقدام نمایید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره مندی از نظرات و تجربیات همکاران محترم موجبات تعالی دانشکده را فراهم نموده و در انجام امور موفق و مؤید باشید