اخبار و رویدادها: نشریه علمی-پژوهشی دانشکده برق و رباتیک آغاز به کار کرد

نشریه علمی-پژوهشی دانشکده برق و رباتیک آغاز به کار کرد
سه شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۱- ۱۴:۱۲:۰۳

نشریه علمی- پژوهشی دانشکده برق و رباتیک با عنوان «Journal of Intelligent Autoumation Systems » آغاز به کار کرد.

نشریه علمی- پژوهشی دانشکده برق و رباتیک با عنوان «Journal of Intelligent Autoumation Systems  » آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی از دفتر نشریات علمی- پژوهشی معاونت پژوهشی وفناوری دانشگاه صنعتی شاهرود، این نشریه پس از بررسی و تایید دفتر کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به سردبیری دکتر محمد مهدی فاتح استاد دانشکده برق و رباتیک و مدیر مسئولی دکتر علی دستفان رئیس و دانشیار این دانشکده آغاز به کار کرد.

مجله سیستم های اتوماسیون هوشمند که به زبان انگلیسی منتشر می شود، از کلیه پژوهشگران و دانشگاهیان جهت نشر آثار و مقالات علمی و پژوهشی در این نشریه دعوت به همکاری نموده است.