Skip navigation اخبار و رويدادها: انتصابات جدید در دانشکده برق و رباتیک
5 مرداد 1391 - 12:17:38
انتصابات جدید در دانشکده برق و رباتیک

طی احکام جداگانه ای از سوی دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود معاون آموزشی و پ‍ژوهشی و مدیر گروه الکترونیک و مخابرات دانشکده برق و رباتیک دانشگاه صنعتی شاهرود تعیین گردیدند.

دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود طی حکمی دکتر امیدرضا معروضی عضو هیأت علمی دانشکده برق و رباتیک را با حفظ پست سازمانی به مدت دو سال به عنوان معاون جدید آموزشی و پ‍ژوهشی دانشکده برق و رباتیک دانشگاه صنعتی شاهرود منصوب کرد.

همچنین ضمن تشکر از دکتر معروضی در مدت تصدی مسئولیت گروه الکترونیک و مخابرات این دانشکده، دکتر حسین خسروی به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه الکترونیک و مخابرات دانشکده برق و رباتیک منصوب شد.

نويسنده: مسئول روابط عمومی | همه خبرهاي اين نويسنده | همه خبرها| تعداد بازدید کننده ها: 143| تعداد بازدید کننده های امروز: 0