اخبار و رویدادها: اطلاعیه دانشگاه درخصوص زمان مصاحبه مرحله دوم آزمون دکتری مکانیک

اطلاعیه دانشگاه درخصوص زمان مصاحبه مرحله دوم آزمون دکتری مکانیک
شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۰- ۲۰:۳۴:۱۸

اطلاعیه دانشگاه صنعتی شاهرود در خصوص ساعت و زمان مصاحبه مرحله دوم آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 1390 رشته و گرایشهای مکانیک- تبدیل انرژی و طراحی کاربردی

اطلاعیه دانشگاه صنعتی شاهرود

در خصوص ساعت و زمان مصاحبه مرحله دوم آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 1390

رشته و گرایش های مکانیک-تبدیل انرژی و طراحی کاربردی

بدینوسیله به اطلاع داوطلبین محترم رشته و گرایش های مکانیک - تبدیل انرژی و طراحی کاربردی که در اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور جهت شرکت در مصاحبه در این دانشگاه معرفی شده اند میرساند :

الف) با مراجعه به یکی از فایل های پیوست در این خصوص از زمان و مکان مصاحبه خود مطلع شوید و حتما در زمانهای مقرر در محل مصاحبه حضور به هم رسانید.

ب) مشخصات فردی مورد نیاز در یکی از فایل پیوست در این خصوص را پر نموده وحتما در زمان مصاحبه یک تصویر از این فایل را بامستندات مربوطه به همراه داشته باشید.

ج) همچنین جهت اطلاع در باره اساتید راهنما و موضوعات تحقیقاتی آنها به یکی از فایل های پیوست در این خصوص مراجعه نمایید.

د)ارائه مدارک و مستندات ذیل در زمان شرکت در مصاحبه دکتری ضروری است:

1- تصویر ریز نمرات دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد.

2- یک نسخه از پایان نامه دوره کارشناسی ارشد (برای داوطلبانی که تا تاریخ انجام مصاحبه فارغ التحصیل می شوند).

3- توصیه نامه علمی از حداقل 2 نفر از اساتید دوره کارشناسی ارشد در تخصص مربوطه (ترجیحاً یکی از دو معرفی نامه توسط استاد راهنما نوشته شده باشد ).

4 - کلیه مدارک و مستندات فعالیتهای علمی و حرفه‌ای مانند: سوابق تدریس ، تألیف یا ترجمه کتاب ، مقالات علمی و پژوهشی یا ترویجی چاپ شده، مقالات  کنفرانسی ارائه و چاپ شده ، اختراع یا اکتشاف ثبت شده در داخل یا خارج کشور، تجارب کاری مرتبط با رشته، گواهی‌نامه‌های دریافتی ، تشویق نامه ها و مدارک زبان انگلیسی و...

تذکر :برای دریافت اطلاعیه ، اسامی داوطلبین و زمان و مکان مصاحبه رشته گرایش مکانیک(تبدیل انرژی-طراحی کاربردی) ،فرم نمونه مشخصات فردی داوطلبین مرحله دوم دکتری سال 90و فرم اساتید راهنما و موضوعات تحقیق به فایل های پیوست زیر مراجعه نمایید.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شاهرود