اخبار و رویدادها: نشست صمیمی بانوان دانشگاه صنعتی شاهرود با مشاور رئيس دانشگاه در امور زنان و خانواده

چهارشنبه ۱ تیر ۱۴۰۱- ۱۳:۵۲:۴۶

کارمندان و اعضای هیات علمی خانم دانشگاه صنعتی شاهرود، طی نشستی صمیمی با مشاور رئيس دانشگاه در امور زنان و خانواده دیدار و به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، ظهر روز چهارشنبه 1 تیر ماه 1401 کارمندان و اعضای هیات علمی خانم طی نشستی صمیمی با دکتر عاطفه مزيناني مشاور رئيس دانشگاه در امور زنان و خانواده دیدار و به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

طی این نشست که در محل سالن اجتماعات کوثر دانشگاه برگزار شد، پس از بیان توضیحاتی در خصوص اهداف تشکیل این جلسه و بیان لزوم ادامه چنین جلساتی، کارکنان خانم دانشگاه به بیان دغدغه ها، مشکلات و پیشنهادات مدنظر خود پرداختند.

در پایان این جلسه که با هدف زمينه آشنايي بیشتر و همكاري جهت توانمندسازي بانوان دانشگاهي و شناسايي و كاهش مشكلات فراهم شد، نمايندگان بانوان در بخش هاي اجرايي تعیین گردیدند.

کلمات کلیدی: #دانشگاه صنعتی شاهرود #نشست بانوان #مشاوراموربانوان...3