احمد رجایی

استادیار دانشکده مهندسی کشاورزی

دکتری تکنولوژی مواد غذایی

دانشگاه محل فارغ التحصیلی: دانشگاه تربیت مدرس
زمینه ها و علایق پژوهشی: روغن های خوراکی- آنتی اکسیدان های طبیعی- گیاهان دارویی- شیمی مواد غذایی
عضویت در مجامع علمی:
افتخارات علمی و اختراعات:
شرح مختصر:
متولد 6/6/1359 شهرستان نجف آباد، فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی در رشته مهندسی کشاورزی- صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان در سال 1381، فارغ التحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی کشاورزی- صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس تهران در سال 1383و فارغ التحصیل در مقطع دکتری در رشته تکنولوژی مواد غذایی دانشگاه تربیت مدرس تهران در سال 1389 می باشم. زمینه های مورد علاقه به منظور پژوهش ترکیبات زیست فعال، روغن های خوراکی، نانوتکنولوژی در صنایع غذایی و رئولوژی محصولات غذایی می باشد.

تلفن تماس: 02332524621
تلفن داخلی: 233

تابلوی اعلانات

نانوتکنولوژی (1392/9/28)

درس شیمی مواد غذایی

افزودنیهای غیر مستقیم (1392/9/12)

درس شیمی مواد غذایی

food chemistry- Flavor (1392/7/14)

Flavor

زمینه‌های تدریس

سرپرستی پایان‌نامه‌ها

تعداد کل 16
فاطمه طهری (1398)، "اثر اسانس برازمبیل درون پوشانی شده در نانوژل کیتوزان بر ماندگاری گوجه فرنگی در شرایط اتمسفر تغییر یافته "، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، حجت اله بداقی[استاد/ اساتید راهنما]، شیده موجرلو، احمد رجایی[استاد/ اساتید مشاور]
مرجان اسفندیاری مهنی (1398)، "درون پوشانی روغن Mortierella alpina و بررسی پایداری فیزیکو شیمیایی آن"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، حميدرضا صمدلويي[استاد/ اساتید راهنما]، احمد رجایی[استاد/ اساتید مشاور]
سیده مریم عبداللهی (1396)، "تولید و ارزیابی اکسیداتیو امولسیون روغن سیاهدانه پایدار شده با نانوژل حاوی اسانس رزماری"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد رجایی، میثم طباطبایی[استاد/ اساتید راهنما]، افشین محسنی فر[استاد/ اساتید مشاور]
مجید عطاریان (1396)، "تاثیر نانوژل کیتوزان حاوی اسانس نعناع فلفلی بر پایداری اکسیداسیون روغن آفتابگردان در آب"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد رجایی، میثم طباطبایی[استاد/ اساتید راهنما]، افشین محسنی فر، حجت اله بداقی[استاد/ اساتید مشاور]
مژگان میرطالبی (1395)، "تولید و ارزیابی پایداری اکسیداتیو نانوحامل های لیپیدی (NLC) حاوی روغن رویان گندم"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد رجایی[استاد/ اساتید راهنما]، منوچهر بهمئی[استاد/ اساتید مشاور]
مژگان هادیان (1395)، "تاثیر نانوژل کیتوزان حاوی اسانس رزماری بر روی کیفیت گوشت گاو"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد رجایی، میثم طباطبائی[استاد/ اساتید راهنما]، افشین محسنی فر[استاد/ اساتید مشاور]
نفیسه محسن آبادی (1395)، "بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلم خوراکی نانوکامپوزیت حاوی اسانس رومان (رزماری)"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد رجایی، میثم طباطبایی[استاد/ اساتید راهنما]، افشین محسنی فر[استاد/ اساتید مشاور]
الهام مجدزاده (1395)، "بررسی برخی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلم دولایه پکتین-موم کارنوبا به همراه نانوتیتان"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شاهرود، احمد رجایی[استاد/ اساتید راهنما]، حسین میرزایی مقدم، محمد هادی موحدنژاد[استاد/ اساتید مشاور]

مقالات و کتب

پروژه‌های تحقیقاتی

سوابق پژوهشی و اجرایی

دانشجویان دکتری

برنامه هفتگی

برنامه هفتگی 8-10 10-12 12-14 14-16 16-18 18-20
شنبهمطالعهمطالعهناهار و نماز
یک‌شنبهپژوهشروشهای نوین آزمایشگاهیناهار و نمازروشهای نوین آزمایشگاهیسمینار کارشناسی ارشد
دوشنبهمطالعهجلسه گروهناهار و نمازشیمی آلی
سه‌شنبهپاسخویی به دانشجویان کارشناسیپاسخگویی به دانشجویان کارشناسی ارشدناهار و نمازشیمی آلی
چهارشنبهعملیات کشاورزیعملیات کشاورزیناهار و نمازراهنمایی پایان نامه
پنج‌شنبه
توضیحات:

پرسش و پاسخ